suomeksi in English

Om oss

Boden

Nätbutiken

Logi

LINNEPARTI

 

Välkommen till Rejböle Gård - ett naturnära hjärterum 

Rejböle Gård är en idyllisk lantgård i Karis, endast ett stenkast från Fagervik herrgård. En trivsam gårdsmiljö och ett lantbruk fungerande på naturens villkor erbjuder våra gäster en avslappnad tillvaro för korta eller längre vistelser. Mikaela och Bengt, barnen Ida och John och mormor Hagar ser till att ni trivs under ert besök hos oss.

På gården lever Highland Cattle, får och flere arters små sällskapsdjur i en fri gemenskap. Betesdjurens främsta uppgift är att hålla naturängarna vackert klippta sommartid.

På Rejböle värnas om traditioner och genuint hantverk, vilket övernattande gäster upplever i stugornas smakfullt förverkligade interiörer.

Naturmaterial och gedigna produkter

Låt dig inspireras av vår passion för naturmaterial och hantverk. Besök Boden eller titta in i vår nätbutik där du finner en del av det sortiment som lever och utvecklas.
För företag har vi ett växande utbud av linnetyg i parti och vi beställningssyr inredningstextiler för restauranger, hotell och för återförsäljare. Produkter av hög kvalitet är uppskattade gåvor - även som företagsgåvor!

 


Rejböle Gård, Rejbölentie 300 Rejbölevägen, Karjaa 10380 Karis, Finland
+358-500-488669, info@rejbole.fi